Van de Werken Hardchroomindustrie is inmiddels al 41 jaar specialist op het gebied van oppervlaktebehandeling en metaalbewerking.

Het bedrijf is in 1969 opgericht door Arnout van de Werken. In 1989 heeft hij in Venlo een bedrijf in de oppervlaktetechniek overgenomen en zo ontstonden er twee vestigingen; Van de Werken Hardchroomindustrie en Van de Werken Electroless Plating Systems.

In 2001 heeft dochter Lydia beide bedrijven overgenomen. Na deze overname zijn de plannen ontstaan om te verhuizen naar een gezamenlijke locatie. Na veel voorbereidend werk was het begin 2009 eindelijk zover en zijn beide vestigingen samengevoegd in een nieuw pand aan de Jules Verneweg te Tilburg. Vanuit deze nieuwe locatie kunnen wij u nog beter van dienst zijn en u uitstekend voorzien van een oplossing voor uw probleem als het gaat om oppervlaktebehandeling!

 

Ons pakket van bewerkingen is in de loop der jaren flink uitgebreid. Wij zijn begonnen met enkel hardverchromen dat uitstekend toegepast kan worden voor reparatie en revisie doeleinden. Een product is weer als nieuw nadat het voorzien is van een hardchroomlaag. Naast het hardverchromen bieden wij u een diversiteit aan oppervlaktebehandelingen waaronder chemisch zwarten, chemisch vernikkelen, elektrolytisch verzinken en ook voor bijvoorbeeld anodiseren en decoratief verchromen kunt u bij ons terecht. Op het gebied van metaalbewerkingen beschikken wij over diverse rond  - en vlakslijpmachines, draai – en freesbanken zowel CNC aangestuurd als conventioneel.

 

Of het nu om revisie onderdelen gaat of over nieuwe producten de combinatie van metaalbewerking en oppervlaktebehandeling binnen ons bedrijf maakt dat ieder product onder onze begeleiding het gehele productieproces kan doorlopen, dus geen tijdverspilling meer met diverse leveranciers, wij bieden u “alles in één hand” !!

 

Wij hebben ons gespecialiseerd in enkelstuks, speciaal werk en middelgrote series. Onze snelheid, leverbetrouwbaarheid en oplossingsgericht werken maken dat wij voor veel bedrijven al jarenlang een vaste partner zijn. Zowel in de ontwikkelingsfase van nieuwe producten als bij het oplossen van onverwachte problemen bij bestaande producten. Zeker wanneer er een machine stilvalt is er geen tijd te verliezen en moet er direct aan een oplossing worden gewerkt en daarvoor bent u bij Van de Werken aan het juiste adres!

 

In deze tijd waarin alles om snelheid draait is er geen minuut te verliezen. Daarom hebben wij ook een eigen transportdienst. Als u hier gebruik van maakt weet u zeker dat uw producten snel en veilig vervoerd worden en hiermee nemen wij u ook het allerlaatste stukje van de orderketen uit handen!